Tarieven

Wanneer je individueel komt, kost het eerste gesprek € 40,00. In dat gesprek kijken we samen wat je nodig hebt en wat ik je kan bieden. Vervolggesprekken kosten € 60,00 per gesprek van ongeveer 1 uur.

Relatiegesprekken kosten €75,00 per gesprek. Relatiegesprekken duren ongeveer een uur tot anderhalf uur. De ervaring leert dat je meestal na zeven tot tien gesprekken voldoende inzicht hebt om de relatie te verbeteren. Soms zijn er meer gesprekken nodig.

Kik hier voor meer informatie over vergoedingen

mv-coach is aangesloten/geregistreerd bij:

BIG-registratienummer: 29028980530
AGB-code zorgverlener: 90100229
AGB-code onderneming: 90059836

BTW: NL001946376B16

 

Ken je dat? Je zit er al een hele tijd tegenaan te hikken. Anderen zeggen dat het goed is. En zo draai je een tijdje in het rond. Om dan toch maar een keer de knoop door te hakken. 
Zo zetten mensen soms de stap naar hulpverlening en meldden ze zich aan. Om zich dan vervolgens af te vragen of het wel nodig is. Zo gaat het toch ook wel…of kan het misschien toch anders. Je moet dan wel uit je comfortzone. En wat zal de reactie van anderen zijn?
Zo ga ik de stap zetten om tarieven te verhogen. Ik heb geen ondernemersbloed. Het gaat mij om voldoening die ik in allerlei vormen terug krijg. Maar toch is ook het moment gekomen dat ik de balans eerlijk onder ogen heb gezien. En dan is het toch een beetje scheef. Alle voorwaarden waar ik aan moet voldoen als hulpverlener kosten veel geld. In vergelijking met collega’s zijn mijn tarieven wel erg laag.
Daarom heb ik besloten deze te verhogen. Maar o, wat is dat spannend. Komen de mensen nog wel. Maar ik heb ook het vertrouwen dat mensen komen om wat ik te bieden heb. Daarom durf ik deze hobbel te nemen en daarbij heb ik veel respect voor mensen die met hulp van mijn kant, ook lastige hobbels durven nemen. Dat getuigt van moed. Moed is de bereidheid om nieuwe wegen in te slaan.