Welkom

Welkom bij MV-Coach. Je bent welkom voor psychosociale hulp. MV-Coach geeft die begeleiding in de vorm van individuele therapie en/of relatietherapie. Het leven lijkt wel op een reis. Daarin stel je vaak doelen die je probeert na te streven. Toch kun je onderweg obstakels tegenkomen waardoor je kunt vastlopen en er problemen lijken te ontstaan. Bij die situaties kan het helpen als iemand met je meekijkt en meezoekt naar een nieuw te bewandelen spoor. Het doorbreken van ingesleten patronen kan ook een belangrijk stap zijn. Dat maakt het de moeite waard om ernaar te kijken.

Op de levensweg zijn voor bijna ieder mens twee basisbehoeften belangrijk. In de eerste plaats de behoefte om van betekenis te zijn voor anderen, de behoefte om samen te werken en voor de ander te zorgen (behoefte aan verbondenheid). In de tweede plaats kennen mensen de behoefte om de eigen mogelijkheden te realiseren en de behoefte om goed voor jezelf te zorgen (behoefte aan autonomie).

Graag help ik jou bij het ontdekken van jezelf en wat je daarin van de ander nodig hebt. Ik kijk op een persoonlijke en betrokken manier naar wat er in je leven en in je relaties speelt.