MV-coach & S.A.M.E.N.

Een relatie begint vaak romantisch, maar kan na verloop van tijd soms vastlopen. Je kunt een relatie vergelijken met een dans. Als je samen danst, is het de bedoeling dat je je passen op elkaar afstemt. Maar het kan ook gebeuren dat je op elkaars tenen staat en als dat vaker gebeurt, is het ineens niet meer zo leuk om samen te dansen…

Het kan gebeuren dat er spanningen ontstaan en daardoor veel misverstanden en miscommunicatie. Als je dat merkt en je vervalt steeds in hetzelfde (meestal negatieve) communicatie- en gedragspatroon, dan is het goed om daarnaar te kijken.

Herken je jullie hierin? Wil je ermee aan de slag? Bedenk daarbij: je problemen aanpakken getuigt van moed! En door dat te onderkennen zet je al een heel belangrijke stap. Ik help jullie graag om te zien welke dans jullie dansen en welke andere passen jullie zouden kunnen nemen om het leuker te maken.

Ik vind het belangrijk om jullie te helpen om jullie communicatie te verbeteren en handvatten te geven om patronen te doorbreken, zodat jullie opnieuw de verbinding met elkaar kunt ervaren. In de therapie gaat het erom dat je leert begrijpen wat de boodschap achter de boodschap is. Dat je leert hoe je jouw boodschap anders kunt communiceren.

Kijk voor meer informatie over de relatietherapie op www.eft.nl

Ook werk ik met het online programma S.A.M.E.N. gericht op herstel van jullie relatie na vreemdgaan (vertrouwensbreuk). Wil je het programma aanschaffen klik dan hier of neem voor meer informatie contact met mij op. Het online programma wordt bij voorkeur gevolgd in combinatie met therapiegesprekken